Administratiekantoor Witteveen
035 - 631 94 83

Contact

Administratiekantoor Witteveen
Herdersstaf 20
3763 XT Soest
035 - 631 94 83

Wie zijn wij?

Administratiekantoor Witteveen is een klein administratiekantoor. Direct en persoonlijk contact met de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van alle voorkomende belastingaangiften en het opstellen van de jaarrekening voor uw bedrijf, in welke rechtsvorm dan ook. Uiteraard verzorgen wij ook belastingaangiften voor particulieren.

Kwaliteit en aanvaardbare kosten

Administratiekantoor Witteveen startte op 1 mei 1994. Gaat u met ons in zee, dan krijgt u de kwaliteit die vergelijkbaar is met die van een groot accountantskantoor, maar met de charme van een klein administratiekantoor. U hebt een persoonlijke vertrouwensrelatie met uw adviseur en geniet van de lage tarieven. In de kosten van kleine kantoren zoals dat van ons zit namelijk maar  weinig overhead.

Vertrouwensrelatie

Goed beschouwd is dit het belangrijkste argument in uw keuze voor een kantoor. U bepaalt niet alleen op basis van een offerte die u per e-mail ontvangt met welk kantoor u in zee gaat. Voor we met elkaar verder gaan, is het erg belangrijk om in een vrijblijvend kennismakingsgesprek te bekijken of onze denkwijze en verwachtingen bij elkaar passen. Uw toekomstige adviseur, aan wie u vermoedelijk voor langere tijd uw financiële en fiscale belangen toevertrouwt, moet uw vertrouwenspersoon worden.

Netwerk

Bij lastige vraagstukken kunnen we altijd terugvallen op externe deskundigen. In ons netwerk werken we samen met een salariskantoor, een fiscalist en een accountant.

>Over ons