Administratiekantoor Witteveen
035 - 631 94 83

Contact

Administratiekantoor Witteveen
Herdersstaf 20
3763 XT Soest
035 - 631 94 83

Wat kunt u van ons verwachten?

Financiële administratieU kunt het verwerken van uw complete administratie aan ons uitbesteden. Wij gebruiken hiervoor voor de MKB-software van Exact. Voor veel klanten in de (para)medische sector werken wij met het pakket Intramed. U bent bij ons verzekerd van betrouwbare en actuele informatievoorziening, op de manier die u kiest.

Uiteraard kunt u ook zelf de administratie via uw eigen pakket verwerken. De periodieke controles laat u dan met een gerust hart aan ons over.

Jaarrekening

Na het verwerken van de financiële administratie stellen wij voor u de jaarrekening op. Onze jaarrekening geeft een duidelijk en begrijpelijk beeld van het behaalde resultaat. Uiteraard zijn ook periodieke tussenrapportages mogelijk.

Nieuwe ondernemer

Gaat u een eigen bedrijf beginnen als zelfstandige, zzp’er of in de vorm van een vennootschap? Administratiekantoor Witteveen is door jarenlange ervaring uitstekend in staat om u als startende ondernemer te begeleiden. Wij adviseren u bij alle administratieve, financiële en fiscale aspecten van uw bedrijf.

Afspraken

Door op maat afspraken met u te maken, leggen wij samen vast welke diensten wij voor u verzorgen en wat u zelf wilt of kunt doen.

Vragen of meer informatie? Neem contact op

>Financiële administratie